måndag 4 februari 2013

Varför inga kommentarer?

Jag ser ju att bloggen har en hel del läsare men det är väldigt få som kommenterar. Jag skulle bli tacksam om du hade lust att klicka i här nedan anledningen till att just du inte kommenterar. Det går att klicka i flera alternativ. Om du väljer annat så hoppas jag att du kan offra dig och skriva en kommentar om vad ”annat” är :) Tusen tack för hjälpen!

5 kommentarer:

  1. Jag svarade Annat. Anledningen till att jag inte kommenterar så ofta är att Jag oftast kollar igenom alla bloggar jag följer samtidigt på dagen.. och då blir det inte av att jag kommenterar.. :)

    SvaraRadera
  2. Jag svarade också annat. Jag kommenterar ibland, men oftast som anonym med mitt namn nedan, jag är aldrig inloggad på google-kontot, så det är bara bökigt, men jag kan köra som anonym. Eller som idag med namn. Däremot så när jag läser från mobilen så orkar jag inte kommentera eftersom det är så drygt att skriva från mobilen. Ibland har jag inte hunnit läsa när inläggen skrivits utan kanske läser några i taget och då blir jag också osäker på om du ser att någon kommenterat i efterhand, vet ej om du får ett mail om det eller inte. Tex med Hobbit-filmen, ville kommentera men vågade inte läsa ditt inlägg förrens jag såg filmen, så min kommentar kom över en månad senare, men vet inte om du sett det.
    / Lotta m Elza

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jag får mail om kommentarer så jag missar dem inte. Försöker alltid att svara så ni vet att jag sett det men måste ha missat det denna gången :(
      /Anna G

      Radera
    2. Bra, då vet jag att det bara är att kommentera vidare. :)
      / Lotta

      Radera