onsdag 13 februari 2013

"Gossip Girl" sista säsongen

Jaha, då var det slut. Efter sex säsonger med skandaler, manipulation, sex, mode, vänskap, fiender, pengar och mycket mer är det nu över. Inget mer från de rika och bortskämda tonåringarna, med tillhörande föräldrar, på Manhattan. En serie ska absolut sluta i tid men jag kommer verkligen sakna Gossip Girl. Tycker att den bara har blivit bättre och bättre. Hur ska man klara sig utan Chuck och Blairs drama? För det är de två som gjort serien mest intressant. Tycker serien hade ett värdigt avslut. Är nöjd med hur deras liv blev. Kan också köpa vem som var Gossip Girl men man blir ju bra sugen på att gå tillbaka alla avsnitt och se om det verkligen håller :)

XOXO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Jag tycker inte att det kändes bra med den som var Gossip Girl. Det håller inte. Egentligen tycker jag att vi kunde ha fått fortsatt gissa. Det hade inte behövts avslöjats. Lite läckert att Kristen Bell fick komma in i slutet av serien, dock blev det lite märkligt med Rachel Bilson.
    / Lotta m Elza

    SvaraRadera
    Svar
    1. Egentligen hade jag nog velat bli lite mer förvånad över vem som var Gossip Girl.

      För er som inte vill veta vem det är sluta läsa nu *SPOILERVARNING*

      Att han skulle kunna göra något sådant känns inte så förvånande. Möjligtvis motivet, att han gjorde det för att själv ta sig in. Trodde det mer skulle handlat om att han hatade vad de stod för eller något sådant. Men jag vet inte vem som skulle ha förvånat en. Lite kul var det att så många av dem trodde det var Dorotha :)

      Tyckte oxå att det var kul med Kristen Bell. Men förstod inte heller Rachel Bilson, kanske har vi missat något?

      /Anna G

      Radera