torsdag 11 mars 2010

WOHOOO!! *uppdaterad*

Nu är den första Eclipsetrailern här. Jag är inte supernöjd måste jag erkänna men va fan det är ju Eclipse!! Och fler trailers lär det bli.

***Uppdaterad***

Klicka här för att se trailern i jättebild och sjukt bra kvalitet. Kan dröja en stund men är lätt värt det!!



5 kommentarer:

  1. Shit..det känns helt overkligt att första trailern är här. Tycker inte att man får så mycket inblick i filmen..men samtidigt så kan ju detta vara bra, då det alltid är trevligt med överraskningar. Måste ta och läsa Eclipse igen. Det får bli lite dubbelläsning framöver :-)..det går nog att kombinera vampyrer med Skottland på 1700-talet :-)

    Kram och Tack!! //Ammi

    SvaraRadera
  2. Håller med Ammi om att det känns overkligt att trailern är här. Det värsta är att nu längtar man ännu mer. Jag tycker inte att jag fick reda på hur filmen egentligen kommer vara. Lite tråkigt! Men jag är klart nöjd med trailern! Bara att få höra hans röst räcker för att jag ska bli lite smått galen...hehe.

    SvaraRadera
  3. Det bästa var ju att Eclipse trailern hittills påminnde mycket om Twilight, jag tyckte att Bella mfl var allt för välsminkande i NM , men nu känner jag igen mig igen :) Nedtonad sminkninge, härliga miljöer.. Jaa ska bli otroligt spännande att få se filmen.. längtar!

    SvaraRadera
  4. Nu när jag sett trailern i större bild och mycket bättre kvalitet känns det mer. Visst är det overkligt. Och ja som ni säger så ser man inte riktigt hur filmen kommer vara. Men ni minns väl sen sist att det bara kom ut mer och mer och mer så vi lär säkert få se mer här också. Detta är bara en minitrailer :)

    Jag å andra sidan hade inget emot det välsminkade i NM :) Men jag tycker det ser bra ut här också. Men tyvärr så stör jag mig lite på Bellas peruk. Men det är ju bagateller. Och så ska man vänja sig vid en ny Victoria.

    SvaraRadera
  5. ha ha jaa både det och victoria, ja peruker hade ju jasper och Dr i New Moon, undrar om de har det i denna film också?? De hoppas jag vi slipper få se!!! Men läängtra gör vi!

    SvaraRadera