tisdag 3 juli 2012

Snyggaste Skådespelerskan plats nr. 4

Att kalla röstningen på skådespelerskorna jämn är väl en underdrift. Hela fem stycken kom på delad fjärdeplats med vardera 6,45 % av rösterna. De fem var Eva Longoria, Jessica Alba, Rachel Bilson, Rachel McAdams och Victoria Justice.

Eva Longoria har varit med i såpoperor som ”The Young and the Restless”, ”General Hospital” och ”Glamour” men det är med rollen som Gabrielle Solis i TV-serien ”Desperate Housewives” som hon blivit riktigt känd. Hon har även synts i filmer som ”Harsh Times”, ”The Sentinel”, ”Over Her Dead Body”, ”Without Men” och ”For Greater Glory: The True Story of Cristiada”. I framtiden kan vi se henne i filmerna ”The Truth” och “The Baytown Outlaws”.

Efter mindre roller i olika TV-serier fick Jessica Alba huvudrollen i ”Flipper”. Den serie som förmodligen gjorde henne känd världen över var ”Dark Angel”. Däremellan och efter har hon medverkat i en mängd filmer så som ”Never Been Kissed”, ”Honey”, ”Sin City”, ”Fantastic Four”, ”Into the Blue”, ”Good Luck Chuck” och ”Valentine’s Day”. I framtiden kommer vi se henne i ”A.C.O.D”, ”Machete Kills” och ”Sin City: A Dame to Kill For”.

Rachel Bilson blev känd som Summer Roberts i TV-serien ”O.C.”. Därefter har hon medverkat i filmer som ”Jumper”, ”New York, I Love You” och ”Waiting for Forever”. Just nu är hon aktuell i TV-serien ”Hart of Dixie” som kommer med sin andra säsong i höst och hon kommer även synas i filmen ”The To Do List”.

Rachel McAdams fick sitt stora genombrott i filmerna ”Mean Girls” och ”The Notebook” som båda kom ut samma år. Därefter har hon synts i filmer som ”Wedding Crashers”, ”The Family Stone”, ”The Time Traveler’s Wife”, “Sherlock Holmes” och “Morning Glory”. I framtiden kommer vi se henne i filmerna “To the Wonder”, ”Passion” och ”About Time”.

Victoria Justice har medverkat i flera av Nickelodeons TV-serier men det är i deras serie ”Victorious” som hon blivit känd både som skådespelerska och sångerska. Hon har också varit med i Nickelodeonfilmerna ”Spectacular” och ”The Boy Who Cried Werewolf” och filmen ”The First Time”. I framtiden kommer vi se henne i filmen ”Fun Size”.


Eva Longoria


Jessica Alba


Rachel Bilson


Rachel McAdams


Victoria Justice

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar