lördag 31 mars 2012

"The Host"

Nästa år kommer filmen "The Host" efter Stephenie Meyers bok med samma namn ("Genom dina ögon" på svenska). Här är första teasern. Den visar egentligen inget från filmen men kul att få se något i alla fall. Jag rekomenderar alla att läsa boken innan filmen. Första halvan kan kännas lite seg men det tas igen med råge i andra halvan.

3 kommentarer:

  1. Åh - längtar!! Älskade boken, fast de första 150 sidorna var lite sega. Utan dig som pushade mig genom dessa hade jag kanske inte fortsatt läsa och då missat en fantastisk bok! Nog dags att läsa om den... Just läst alla tre böckerna i Hungerspelen igen ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, jag är väldigt glad att jag envist läste vidare för där fanns ingen som pushade mig! Och det blev ju verkligen sååå mycket bättre. Jag kommer nog också läsa om den snart. Har tänkt läsa om Hungerspelen oxå länge nu men det blir aldrig av. Har ju så mycket som ska läsas och göras! :)

    SvaraRadera
  3. Jag håller med om att boken var seg i starten och det tog mig jätte lång tid att komma igenom den. Men när man väl lyckades ta sig vidare belv den jätte bra. Jag ser verkligen framemot filmen!

    SvaraRadera