tisdag 17 januari 2012

Golden Globe 2012 Röda Mattan

Snyggast

Jessica Alba och Kate Beckinsale (översta raden) samt Debra Messing och Elle McPherson var de som lyckats bäst med hela paketet.


Så nära men ändå så långt borta


1.Sarah Michelle Gellar ser strålande ut i smink, hår och har en hyfsad modell på klänningen (fast den där mittenpuffen hade man kunnat ta bort) men MÖNSTRET!?! Är det batik eller? 2. Tina Fey lyckades bra ner till knäna. 3. Klänningen sitter som en smäck på Evan Rachel Wood men varför ska den se ut som ett ödleskinn? 4. Snygga Mila Kunis är en av mina favoriter men denna klänning sitter inte snyggt över brösten. 5. Reese Witherspoon är söt som socker och det röda fodralet sitter väl okej upptill men vad händer nertill? 6. Sofia Vergara är ett bombnedslag som vanligt men inte heller denna klänning nådde hela vägen fram.


BIG NO NO


Orkar inte gå in på detaljer kan bara säga att dessa sex delar på titeln ”kvällens sämsta”! Översta raden: Diana Agron och Michelle Williams. Mellersta: Kelly Osbourne och Laura Dern. Nedersta: Lea Michele och Selma Hayek


Beigea brudar

Jag har väldigt svårt för klänningar i beige om man inte har rätt hudton och hårfärg. Det är väldigt sällan de funkar. Några exempel:



1. Om man inte ens kan se var urringningen börjar då är klänningen för beige Julie Bowen! 2. Katharine McPhee är toksöt och klänningen har snygg modell men kunde den inte haft lite roligare färg? 3. Heidi Klum livar visserligen upp det beigea med lite turkos men ändå.. 4. Gäsp vad tråkig Jessica Biels klänning var. 5. Kristen Wiig hade varit sååå mycket finare med lite färg på klänningen. 6. Connie Britton ser knappt uppklädd ut.



Gifta par



1. Ett stiligt par var Steven Spielberg och frun Kate Capshaw. 2. Mereille Enos från ”The Killing” är visst gift med Alan Ruck som var med i ”Spin City”. Lite tråkig påskgul klänning och allt för rött läppstift. 3. Fruktansvärd klänning och frisyr på Lorraine Ashbourne, fru till Andy Serkis som lyckats något bättre. 4. Snygga Ewan McGregors fru Eve Mavrakis var väldigt söt men herregud vilken tråkig klänning!! 5. Snygg klänning hade Livia Giuggioli, gift med Colin Firth. 6. Kan man se stelare ut än Angelina Jolie? Hade passat i rollen som isdrottning. Ingen jätterolig klänning. Brad Pitt är lite mer laied back. Undrar om han har skadad benet eller det bara är coolt med käpp? Visserligen är de inte gifta än men de får ändå räknas in i denna kategori.

Samtliga foto: Getty Images

1 kommentar:

  1. Jag har från helt säkra källor fått reda på att brad skadat sig när han åkt skidor :)

    Kram
    Vicki

    SvaraRadera