måndag 12 december 2011

Vilket är tidernas bästa pojkband?

Okej, jag kanske är tjatig med mina omröstningar men jag kommer ju bara på en massa nya :) Ni får helt enkelt stå ut med mig! Här kommer nästa viktiga fråga:





Backstreet Boys - mina favoriter en gång i tiden

4 kommentarer:

  1. Måste säga Five. Synd att de inte är med. Min favoritlåt när jag var liten var ju såklart Five med låten Keep On Movin' (http://www.youtube.com/watch?v=FbWJVult-9M). Men på senare år var ju V också rätt bra. Haha. (http://www.youtube.com/watch?v=leX1kd60GlU). Men om Jonas Brothers är med som pojkband. Så kanske mina favoriter McFly & Busted (http://www.youtube.com/watch?v=Me_eGCwjmD4&feature=related) också räknas. I så fall är de de bästa. Mest McFly. Sedan var ju inte Son of Dork (http://www.youtube.com/watch?v=cGTz4zq_Skc)så jättedåliga heller.

    Men pojkband för mig är ju mer Five och V. Men de som finns att välja mellan blir i så fall Backstreet Boys eller Take That.

    SvaraRadera
  2. Jag har försökt uppdatera med Five (hur kunde jag glömma dem?) och även med Blue men det vill sig inte. De syns i resultatet men det går inte att rösta på dem. De andra banden du nämnde kändes lite för okända men är säkert bra :) Jonas Brothers är med för lite variation ;)

    SvaraRadera
  3. BACKSTREET BOYS är ju helt klart BÄST! :)

    SvaraRadera